BIO

Lesley Williams

The voice, The looks, The artist

divider

HET BEGON IN 2002 -

De meest realistische Hazes act
van Nederland.

Lesley Williams  won de soundmixshow van dat jaar als André Hazes.

Andre Hazes imitator

Doe uw ogen dicht en luister! Wat zegt u, u hoort geen verschil met het origineel? Dat is nou precies wat we bedoelen. Trouwens als u uw ogen open houdt zult u tevens verbaasd zijn over de fysieke gelijkenissen met de grootmeester van het levenslied.

Dat Lesley Williams op dit moment een veel gevraagde artiest is, zal u dan ook niet verwonderen. Veel bekende bedrijven waaronder:  50 jaar Zeeman, KLM, Heineken,  Amstel Bier en grote landelijke evenementen zoals alle grote Mega piraten festijnen,  Dutch Valley, Hrieps festival in Grypskerke, diverse clubs en restaurants. Maar ook bedrijven in het buitenland hebben dankbaar gebruik gemaakt van de bovenal feestelijke en soms melancholieke sfeer die het optreden van Lesley Williams telkens weer veroorzaakt.  O.a. in China,  Aruba, Curacao, de Carribean ( Tortola ),Turkye, Spanje , Oostenrijk, Italië, Kos, en Dubai kunnen we erbij schrijven.

Kortom wereldwijd bekendheid.

Brengt zanger Lesley Williams alleen Andre Hazes repertoire? Nee, afhankelijk van de wens van de opdrachtgever, is hij in staat om een zeer breed repertoire te zingen, waarbij u kan kiezen uit zo’n 350 nummers.

Lukassen Produkties verzorgt de exclusieve boekingen van Lesley Williams. Een ding is altijd zeker, waar Lesley Williams optreedt wordt het feest!

Nu ook te boeken met diverse Live-bands.

O.a. Summerland , Tilt en Hollywood Boulevard